Unge og Mistrivsel

Kim Munksgaard Coaching har mange års erfaring med samtaler om trivselsforbedring for unge fra 15 år


Der stilles store krav til unge i dag, både når det gælder stillingtagen til uddannelse, det at kunne fungere i sociale sammenhænge, samt det at begå sig på sociale medier. 

Ofte stiller det unge menneske meget store krav til sig selv, for at kunne leve op til det, de oplever som omverdenens forventninger. Mange unge føler sig anderledes, forkerte og under pres, hvilket kan reslutere i lavt selvværd og mistrivsel. 

Som forældre og voksne, kan vi ofte have svært ved at identificere problemet hos den unge - og endnu oftere have meget vanskeligt ved at forbedre den unges situation. 

Samtaler med ungeDer er muligt, enten at afholde samtalesessioner hos Kim Munksgaard Coaching, eller hjemme hos den unge. Vigtigst er det, at den unge føler sig tryg i rammerne for samtalen. Nogle unge vil helst være  i de vante omgivelser derhjemme, mens andre helst vil tage den personlige samtale uden for hjemmet. Samtaler med unge under 18 år, kræver forældrenes samtykke.

FamiliesamtalerEt samtaleforløb kan opstartes sammen med den unges forældre, hvor det besluttes hvordan det efterfølgende forløb skal foregå. For at støtte den unge bedst muligt i at forbedre hendes eller hans trivsel, kan der være brug for opfølgningssamtaler med den unges familie. Disse samtaler kan foregå hos Kim Munksgaard Coaching eller hjemme hos den unge.

Pædagogisk psykologisk rådgivning og intervention


Det kan være svært at finde ud af, hvordan man finder frem til den rigtig hjælp til et ungt menneske i mistrivsel.

Hos Kim Munksgaard Coaching tilbydes pædagogisk psykologisk rådgivning, med afsæt i psykoligiske teorier. Dette kan eksempelvis være rådgivning i forhold til at søge hjælp i psykiatrien, i kommunen eller i uddannelsessystemet.