Tommy, 31 år

Et liv med op- og nedture


"Da jeg ringede til Kim, var jeg helt nede i kælderen og havde været det i stykke tid, som mange gange før i mit liv. Har tidligere prøvet at gå til psykolog, men har aldrig følt at jeg har kunne snakke med dem, på samme måde som med Kim. Da jeg ringede til Kim, havde jeg ikke rykket mig fra min sofa i 3 dage. Jeg havde overhovedet ikke lyst til at fortage mig noget, og følte ikke at jeg kunne slå til som far for min søn.

Vi fik en rigtig god snak, og få dage efter kom han hjem til mig. Han viste mig en helt andet synsvinkel på livet, som jeg ikke havde tænkt på før. Han fik mig op af sofaen, hjalp mig med dialog med lægen. I dag har jeg det meget bedre, takket være den hjælp Kim har givet mig. Jeg arbejder fortsat med tingene, og ringer stadig til Kim, når jeg synes det hele bliver lidt for svært. Kan kun takke ham for alt den hjælp han har givet mig, til at blive den person jeg er, efter et forløb hos ham.
Mange tak, Kim.


Den allerstørste anbefaling fra mig".

Lene, 56 år

Diagnosticeret med PTSD


"Jeg lider af PTSD og deraf følgende stresssymptomer i hele kroppen. Jeg sover dårligt, har koncentrationsbesvær og har svært ved at slappe af, både fysisk og mentalt.

NADA giver, fra første nål sættes i, en begyndende ro og afslapning i hele kroppen. Alle muskler giver efter og slapper af. Efterhånden som jeg fik behandlingerne, blev tryg ved metoden og gav efter for virkningen, gav det lindring for tankemylder og stress. Behandlingen har stor positiv virkning på min søvn og på mine tanker".

Erik, 27 år

Tidligere hashryger


"Der er ingen tvivl om, at forløbet med dig gav den styrke i mig selv, som det krævede, for at opnå de ting jeg gerne ville. I sidste ende viste du mig jo blot, hvad jeg selv kunne opnå. Du kaldte en spade for en spade, men altid med empatien i behold. Det var vigtigt for mig dengang, hvor jeg både havde brug for medfølelse - og samtidigt kunne se når jeg blev lidt for pjattet og melankolsk.

Du gav mig nogle gode redskaber med dengang, og gjorde et stort indtryk".